“A po foli unë si Geti?”, Blasta bisedon me Vivien – Big Brother VIP Kosova (VIDEO)

2023-01-21

Big Brother Vip Kosova Banoret

Vivien dhe Blasta flasin për mënyrën dhe dallimet e të folurit mes Tiranës dhe Prishtinës.

Vivien i tregon banorit të ri se e kishte pasur vështirë të kuptonte banorët në shtëpi, edhe pse kishte pasur kontakt me të Kosovës.

Blasta i tregon Vivien se ai është nga i njëjti vend si Geti dhe e pyet nëse po flet si ai.

“Jom i t’njëjtit ven si Geti. A po foli si Geti”, e pyet Vivien, kurse ajo i përgjigjet që jo.

Source:
https://klankosova.tv/a-po-foli-une-si-geti-blasta-bisedon-me-vivien-big-brother-vip-kosova-video/