“A serioz tash a?”, Gresa e nervozuar me Andin, “Nuk je kerkah, ke fillu me sharru” (VIDEO)

2023-03-05

Big Brother Vip Kosova Banoret

Gresa dhe Andi sot e patën një përplasje të ashpër, e cila iu vazhdoi për një kohë të gjatë.

Gresa i tha Andit se ai i hedh kunja pas debateve që kanë. Andi këtë gjë nuk ia pranonte vazhdimisht, dhe ia tregonte anën e tij të historisë.

“A serioz tash a? Nuk je kerkah, ke fillu me sharru”, ka thënë Gresa.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë detaje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/a-serioz-tash-a-gresa-e-nervozuar-me-andin-nuk-je-kerkah-ke-fillu-me-sharru-video6/