“A të kanë kërkuar ndonjëherë shoqet qeliza për të bërë fëmijë?”, Juliana i thotë Stresit (VIDEO)

2023-03-05

Big Brother Vip Kosova Banoret

Stresi është habitur sot nga disa pyetje të Julianës.

Ajo e ka pyetur e atë për disa gjëra të ndryshme duke folur edhe për krijim të familjes.

“A të kanë kërkuar ndonjëherë shoqet qeliza për të bërë fëmijë?”, ka thënë Juliana.

Ndësa, Stresi i tha se këtë pyetje asnjëherë nuk ia ka bërë askush, por as ky vet askujt.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë detaje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/a-te-kane-kerkuar-ndonjehere-shoqet-qeliza-per-te-bere-femije-juliana-i-thote-stresit-video/