Andi, Stresit: Juli i ka shti disa njerëz në xhep, por ka rënë masivisht (VIDEO)

2023-03-05

Big Brother Vip Kosova Banoret

Andi ka folur për Julianën dhe veprimet e saj brenda shtëpisë së Big Brother Vip Kosova me banorët e tjerë.

Ai i tha Stresit se ajo është munduar disa banorë t’i ketë pranë vetes.

“Juliana i ka shti disa njerëz në xhep, por ka rënë masivisht”, ka thënë Andi.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë detaje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/andi-stresit-juli-i-ka-shti-disa-njerez-ne-xhep-por-ka-rene-masivisht-video/