Arta dhe Stresi këndojnë “Ushtari i rrugës” para se të “ngrihen” (VIDEO)

2023-01-21

Big Brother Vip Kosova Banoret

Dy banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Arta dhe Stresi kanë kënduar së bashku.

Është kënga “Ushtari i rrugës” të cilën ata e kënduan, përcjell Klankosova.tv.

E pas këtij këndimi, “Vëllai i Madh” ka urdhëruar që banorët të “ngrihen”.

Source:
https://klankosova.tv/arta-dhe-stresi-kendojne-ushtari-i-rruges-para-se-te-ngrihen-video/