Arta përballet me Xhulin, pasi e zgjodhi atë “për ta eliminuar nga BBVK” (VIDEO)

2023-01-20

Big Brother Vip Kosova Banoret

Gjatë natës së sotme Prime të spektaklit së Big Brother VIP Kosova është transmetuar një video material nga darka e të nominuarve.

E brenda këtij materiali, në pyetjen se – “Kë nga banorët do ta eliminonit sikur ta kishit mundësinë?”, banorët e nominuar kishin dhënë përgjigjet e tyre, teksa mes tyre një emër e ka thënë edhe Arta, e cila e ka zgjedhur Xhulin.

“Është e vërtetë sepse pas kaq ditëve e kam vërejtur që Xhuli mua shumë lehtë më eliminon në shumë prej gjërave që për mua kanë shumë rëndësi. Pse jo mos t’a eliminoj dhe unë Xhulin me pa si është një shtëpi pa debate të pa nevojshme”, ka thënë Arta.

Por, cili ishte reagimi i Xhulit, kur e kuptoi se Arta e kishe zgjedhur atë që ta eliminonte po ta kishte mundësinë? Këtë dhe detaje të tjera i kuptoni përmes videos në linkun e mëposhtëm.

Source:
https://klankosova.tv/arta-perballet-me-xhulin-pasi-e-zgjodhi-ate-per-ta-eliminuar-nga-bbvk-video/