Artani: Do të jemi shokë me Stresin edhe jashtë, edhe shokët debatojnë (VIDEO)

2023-03-14

Big Brother Vip Kosova Banoret

Artani e ka shprehur mendimin e tij që e ka për Stresin derisa janë duke qëndruar bashkë brenda shtëpisë së Big Brother Vip Kosova.

Ndonëse ai ka pasur disa debate dhe mospajtime me reperin ka thënë se mbesin miq sërish.

“Do të jemi shokë me Stresin edhe jashtë, edhe shokët debatojnë”, ka thënë Artani.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/artani-do-te-jemi-shoke-me-stresin-edhe-jashte-edhe-shoket-debatojne-video/