Artani: Kam arritur deri këtu me krahët e mi e jo fal Xhulit (VIDEO)

2023-03-14

Big Brother VIP Kosova

Darka e finalistëve të Big Brother Vip Kosova filloi me shumë debate dhe diskutime mes konkurrentëve.

Ata sonte do t’iu përgjigjen pyetje që u janë bërë nga publiku. Pyetja e parë për Artanin ishte: “Përse je kthyer kundër Xhulit aty ke arritur krah saj?”

Artani ka thënë: “Unë këtu nuk mbërri me krahë të askujt, por vetëm mes dy krahëve të mi”.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/artani-kam-arritur-deri-ketu-me-krahet-e-mi-e-jo-fal-xhulit-video/