Banorët e falënderojnë “Tiffany Prishtinë” për darkën e shtruar për darkën e të nominuarve (VIDEO)

2023-03-05

Big Brother VIP Kosova

Gresa, Mbresa, Andi dhe Bruno sot e kanë darkën e të nominuarve.

Për ushqimin e tyre të servuar në tavolinë sonte është përkujdesur restoranti “Tiffany Prishtinë”.

Restoranti i ushqimeve tradicionale shqiptare i la pa fjalë banorët nga darka që u servoi.

Banorët e falënderuan “Tiffany Prishtinë” për ushqimin që u shtroi.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë detaje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/banoret-e-falenderojne-tiffany-prishtine-per-darken-e-shtruar-per-darken-e-te-nominuarve-video/