Kush në këtë tavolinë e keni përshtypjen që ju urren dhe përse? – Të nominuarit japin përgjigjet e tyre (VIDEO)

2023-01-20

Big Brother Vip Kosova Banoret

Banorët e nominuar të javës kanë shijuar sonte një super darkë të shtruar nga “Vëllai i Madh”, derisa edhe ia janë përgjigjur një sërë pyetjesh interesante.

Një nga pyetjet ishte se – “Kush në këtë tavolinë e keni përshtypjen që ju urren dhe përse?”.

Kësisoj, banorët si: Stresi, Andi, Fisi, Gresa, Arta dhe Mbresa kanë dhënë përgjigjet e tyre interesante, ndërkaq për t’i mësuar ato, shikojeni videon në linkun e mëposhtëm.

Source:
https://klankosova.tv/banoret-e-nominuar-pyeten-rreth-personit-qe-ata-mendojne-se-i-urren-video/