Banorët e shijojnë të dielën nën rrezet e diellit (VIDEO)

2023-01-22

Big Brother Vip Kosova Banoret

Banorët e Big Brother VIP Kosova, kanë filluar ditën e sotme duke pirë kafe nën rrezet e diellit, me motin e mirë që po mbizotëron sot në vend.

Artani, Ganja, Andi, Blasta, Bruno dhe Atdheu pinin kafe teksa bisedonin se si ndiheshin kur kanë hyrë për herë të parë në shtëpi, ndërkohë që më vonë iu bashkëngjit edhe Juliana.
Source:
https://klankosova.tv/banoret-e-shijojne-te-dielen-nen-rrezet-e-diellit-video/