Beka pyet Artanin dhe Mbresën: Kush e fiton Big Brother VIP Kosova? (VIDEO)

2023-03-14

Big Brother Vip Kosova Banoret

Me t’u rikthyer në shtëpi për 24 orë, Mc Beka ka vazhduar me emisionin e tij të mëngjesit.

Artisti pyeti Mbresën dhe Artanin gjatë diskutimit bashkë, se kush do ta fitojë Big Brother VIP Kosova sipas tyre.

Në videon e mëposhtme mund të kuptoni si u përgjigjën këta dy finalistë.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/beka-pyet-artanin-dhe-mbresen-kush-e-fiton-big-brother-vip-kosova-video/