Bruno: Nëse do të shkojë deri në finale kështu do të veproj si jam (VIDEO)

2023-03-05

Big Brother VIP Kosova

Pas deklaratës së Andit se pse Bruno duhet të largohet nga shtëpia e Big Brother Vip Kosova të hënën, këngëtari e shprehu mendimin e vet.

Ai tha se do të veprojë i njëjtë deri në fund sa të jetë brenda shtëpisë.

“Unë dëshiroj që të kem dhënë shembull për të mirë sa kam qëndruar këtu”, ka thënë Bruno.

Derisa, Andi i tha në disa raste se ai e luan rolin e veprimtarit për pajtim të gjaqeve, Anton Çettës.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë detaje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/bruno-nese-do-te-shkoje-deri-ne-finale-keshtu-do-te-veproj-si-jam-video/