Cili do të jetë fati i rrugëtimit të Lugatit në lojë? – Kuptojeni sonte! (VIDEO)

2023-01-20

Big Brother Vip Kosova Banoret

Sonte, duke filluar nga ora 21:00 në Klan Kosova dhe Art Motion, do të mund të kuptoni si është gjendja e Gjon Karricës dhe cili do të jetë fati i rrugëtimit të tij në lojë.

Poashtu, gjithçka ndodhi gjatë javës do të keni mundësi t’i shihni sonte në Prime, me supriza plot dhe emocione pafund.

Mos e ndryshoni kanalin!

Source:
https://klankosova.tv/cili-do-te-jete-fati-i-rrugetimit-te-lugatit-ne-loje-kuptojeni-sonte-video/