Emocione të forta e kaplojnë Artanin, befasohet me një video mesazh nga miqtë e tij të ngushtë (VIDEO)

2023-03-10

Big Brother VIP Kosova

Surprizat në natën gjysmëfinale të formatit televiziv Big Brother VIP Kosova, duket të jenë të shumta në numër, derisa veçse ka filluar shpalosja e tyre.

E një e veçantë ishte rezervuar enkas për Artanin, derisa në ekranin e shtëpisë i është shfaqur një video mesazh nga miqtë e tij më të ngushtë jashtë shtëpisë.

Edhe Artani, ashtu sikur Gresa, nuk i ka rezistuar dot lotëve dhe emocioneve të shumta.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/emocione-te-forta-e-kaplojne-artanin-befasohet-me-nje-video-mesazh-nga-miqte-e-tij-te-ngushte-video/