“Është gruaja më e fortë”, Gresa tregon se kujt ia dërgojë lulet dhe letrën (VIDEO)

2023-03-05

Big Brother Vip Kosova Banoret

Gresa i ka treguar Julianës se kujt ia ka dërguar sot buqetën me lule, të cilën e rregulloi nga “Agrocoop”.

Ajo i tha se lulet ia nisi tezes së saj për nder të 8 marsit: “Është gruaja më e fortë”.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë detaje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/eshte-gruaja-me-e-forte-gresa-tregon-se-kujt-ia-dergoje-lulet-dhe-letren-video1/