Fisi u drejtohet banorëve: Mbajeni mend, Mbresa do të bëhet artistja më e madhe në Kosovë (VIDEO)

2023-03-13

Big Brother Vip Kosova Banoret

Fisi sot ka biseduar për Mbresën me banorët e tjerë të shtëpisë së Big Brother Vip Kosova.

Ai ka thënë se “Mbajeni në mend, Mbresa do të bëhet artistja më e madhe në Kosovë”.

Për këtë Ana ia ka dhënë dorën Fisit, duke u pajtuar me mendimin e tij.

Për më shumë detaje ndiqni videon më poshtë.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/fisi-u-drejtohet-banoreve-mbajeni-mend-mbresa-do-te-behet-artistja-me-e-madhe-ne-kosove-video/