Gëzohen banorët, marrin trajtim special nga ordinanca stomatologjike “Dentfix” (VIDEO)

2023-01-21

Big Brother Vip Kosova Banoret

Gjatë kësaj jave banorët e Big Brother VIP Kosova, janë trajtuar me një shërbim special nga ordinanca stomatologjike Dentfix.

Ordinanca Dentfix në krye me profesor Fehmi Halitin dhe ekipin prej 20 doktorëve specialist, ofron një sërë shërbimesh mjekësore.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Source:
https://klankosova.tv/gezohen-banoret-marrin-trajtim-special-nga-ordinanca-stomatologjike-dentfix-video/