Gresa dhe Blasta nisin ditën duke bërë kafe së bashku (VIDEO)

2023-01-22

Big Brother Vip Kosova Banoret

Gresa dhe banori i ri i Big Brother VIP Kosova, Blasta, e kanë filluar këtë të dielë duke bërë kafe së bashku.

Të dy banorët bisedonin për llojet e kafes dhe këngët që i dëgjuan në mëngjes.

Source:
https://klankosova.tv/gresa-dhe-blasta-nisin-diten-duke-bere-kafe-se-bashku-video/