“Ha dhe Luaj”, Hebs me sfidë interesante për banorët e Big Brother VIP Kosova (VIDEO)

2023-03-10

Big Brother Vip Kosova Banoret

Konkurrentët e Big Brother VIP Kosova janë njoftuar me sfidën më të re të përgatitur nga kompania “Hebs Kosova”.

“Banorë ‘Hebs Kosova’ ka përgatitur një sfidë që quhet ‘ha dhe luaj’. Loja do të zhvillohet në dhomën e lojërave. Aty mbi tavolina keni të vendosur ‘buckets’. Disa prej tyre kanë pikë brenda dhe çdo banor ka të drejt të bëjë deri në pesë lëvizje”, u tha pos tjerash në njoftimin e “Vëllait të Madh”.

Por, për të kuptuar sfidën e plotë, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/ha-dhe-luaj-hebs-me-sfide-interesante-per-banoret-e-big-brother-vip-kosova-video/