“Je shumë shembull i keq për femrat”, debat i ashpër në mes të Vivien dhe Julianës – Big Brother VIP (VIDEO)

2023-01-19

Big Brother Vip Kosova Banoret

Vivien dhe Juliana kanë pasur disa momente jo të mira gjatë debatit të tyre në oborrin e shtëpisë.

Si çdoherë kur është Juliana në mes, flitet për pregaditjet e saj të ushqimit në shtëpi, të cilat Vivien i sheh si mënyrë e saj për të rënë në sy, që sipas saj nuk është shembull i mirë nga një femër në ditët e sotme moderne.

Prandaj, ajo i tha në një moment Julianës që është shembull i keq për femrat.

Source:
https://klankosova.tv/je-shume-shembull-i-keq-per-femrat-debat-i-ashper-ne-mes-te-vivien-dhe-julianes-big-brother-vip-video/