Juliana thotë fëmijët e sotit dallojnë shumë nga koha kur ajo ishte e vogël (VIDEO)

2023-03-07

Big Brother Vip Kosova Banoret

Mbresa, Juliana dhe Stresi kanë diskutuar se sa ndryshojnë fëmijët e kohëve të sotme në krahasim me para disa viteve.

Juliana ka thënë se nipërit dhe mbesat e saj kanë njohur për gjëra të shumta edhe pse janë me nga 11 deri në 13 vjeç.

Ajo shtoi se ata dallojnë shumë  në krahasim me kohën kur ajo ishte në moshë të tyre.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/juliana-thote-femijet-e-sotit-dallojne-shume-nga-koha-kur-ajo-ishte-e-vogel-video/