Juliana, Vedatit: Të kërkoj publikisht falje që të kam thënë tucan për mospjesëmarrje në luftë (VIDEO)

2023-03-05

Big Brother VIP Kosova

Juliana dhe Vedati sot e patën një darkë për të diskutuar me njëri-tjetrin dhe debatet që i kanë pasur brenda shtëpisë së Big Brother Vip Kosova.

Ajo i ka kërkuar falje Vedatit për fjalët që i ka thënë atij lidhur me luftën.

“Të kërkoj publikisht falje që të kam thënë tucan për mospjesëmarrje në luftë”, ka thënë Juliana.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë detaje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/juliana-vedatit-te-kerkoj-publikisht-falje-qe-te-kam-thene-tucan-per-mospjesemarrje-ne-lufte-video6/