Mbresa, Andi, Gresa, Bruno janë më pak të votuarit dhe shkojnë në nominim (VIDEO)

2023-03-03

Big Brother VIP Kosova

Me votat e publikut, Vedati sonte është zgjedhur banori i preferuar i Big Brother VIP Kosova.

Ndërkaq, katër më pak të votuarit, kanë shkuar në nominim.

Katër banorët që shkojnë në nominim janë Mbresa, Andi, Gresa dhe Bruno.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/mbresa-andi-gresa-bruno-jane-me-pak-te-votuarit-dhe-shkojne-ne-nominim-video/