Mbresa-Artanit: Në Prime sillesh sikur me i jep lajmet, ndërsa gjatë ditës flet krejt ndryshe (VIDEO)

2023-03-14

Big Brother VIP Kosova

Mbresa ka thënë se Artani ndryshon në të folur kur është në Prime.

Sipas saj, ai në Prime flet më një qasje më ndryshe se sa momenteve tjera në Big Brother Vip Kosova.

“Gjatë ditës flet pak më ndryshe më dukesh i çuditshëm, e kam fjalën për të shprehurit”.

“Në Prime sillesh sikur me i jep lajmet, ndërsa gjatë ditës flet krejt ndryshe”, ka thënë Mbresa.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/mbresa-artanit-ne-prime-sillesh-sikur-me-i-jep-lajmet-ndersa-gjate-dites-flet-krejt-ndryshe-video/