Mbresa: Jam munduar që t’i demaskoj banorët brenda (VIDEO)

2023-03-14

Big Brother VIP Kosova

Mbresa ka thënë se zgjedh për të besuar që i ka demaskuar deri diku disa prej banorëve të Big Brother Vip Kosova.

“Jam e butë dhe sipërfaqësore, e kam zbutur pak edhe punën e demaskimit. Mendoj se mënyra si i shprehi senet apo si i demaskojë njerëzit bëhet në një mënyrë shumë të qetë”.

“Ndoshta edhe përdori fjalë më shumë se që duhet, por e di që është defekt i imi, unë pres që ju ta në shihni secilin këtu”, ka thënë Mbresa.

Kjo përgjigje e saj vjen pas pyetjes që iu bë nga publiku në darkën e të nominuarve.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/mbresa-jam-munduar-qe-ti-demaskoj-banoret-brenda-video/