Mbresa: Kam respekt për Gresën, mendoj se është vajzë shumë e padjallëzuar (VIDEO)

2023-01-20

Big Brother Vip Kosova Banoret

Gjatë darkës së sotme të banorëve të nominuar në Big Brother VIP Kosova, në pyetjet drejtuar atyre, ata u vunë në situata interesante e ndoshta edhe pak sikletuese, teksa lista përfshinë: Stresin, Fisin, Gresën, Andin, Artën dhe Mbresën

E veçantë e darkës ishin edhe kritikat që kishin Mbresa dhe Gresa për njëra tjetrën, kësisoj Mbresa e ka përshkruar Gresën si vajzë “të padjallëzuar”, teksa i ka thënë asaj t’i shoh situatat nga një kënd tjetër.

“Kam pasur, kam dhe vazhdoj të kem super shumë respekt, si femër e sinqertë dhe e ‘pasherr’. Por, kritika do të ishte që dashtë e padashtë zgjedh të besojë në diçka dhe për shkak të situatës zgjedh të besojë atë që i sërvohet dhe do të ishte shumë më mirë t’i shihte gjërat nga një kënd tjetër”, ka thënë Mbresa, gjatë kritikës së saj karshi Gresës.

Por, Gresa ishte më e shkurtër në kritikën e saj karshi Mbresës, derisa ka thënë për të se është – “Provokuese, në shumë raste preferon të gjuaj gaz në zjarr”.

Source:
https://klankosova.tv/mbresa-kam-respekt-per-gresen-mendoj-se-eshte-vajze-shume-e-padjallezuar-video/