Mbyllet televotimi për të nominuarit e radhës në Big Brother Vip Kosova

2023-03-06

Big Brother VIP Kosova

Vëllai i Madh e ka mbyllur televotimin për të nominuarit që ishin këtë javë.

Në pyetjen se kë doni të largoni, të nominuar ishin Andi, Gresa, Mbresa dhe Bruno.

Këtë Prime të kësaj të hëne edhe pak do të bëhet i ditur emri i banorit apo banores që do ta lë shtëpinë më të madhe në vend.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

 

Source:
https://klankosova.tv/mbyllet-televotimi-per-te-nominuarit-e-radhes-ne-big-brother-vip-kosova/