Momente qesharake në Prime, Xhuli dhe Stresi e imitojnë njëri-tjetrin (VIDEO)

2023-03-10

Big Brother VIP Kosova

Në darkën e të nominuarve, banorët kanë folur në rolin e njëri-tjetrit.

E një gjë të tillë, e kanë bërë edhe sonte në Prime, Xhuli dhe Stresi.

Dy banorët kanë krijuar momente shumë qesharake sonte në Prime.

Source:
https://klankosova.tv/momente-qesharake-ne-prime-xhuli-dhe-stresi-e-imitojne-njeri-tjetrin-video/