Momenti kur Arta, Ana, Ganja dhe Fisi rikthehen në shtëpi (VIDEO)

2023-03-12

Big Brother Vip Kosova Banoret

Ganja, Arta, Ana dhe Fisi janë rikthyer sërish në Big Brother Vip Kosova për të qëndruar për 24 orë.

Pesë finalistët që kanë mbetur janë gëzuar pa masë për këtë gjë, ata i mirëpritën shumë mirë ish-banorët.

Për më shumë detaje ndiqni videon më poshtë.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/momenti-kur-arta-ana-ganja-dhe-fisi-rikthehen-ne-shtepi-video5/