“Ngri-Shkri”, Gresa harron që ka filluar sfida – Big Brother VIP Kosova (VIDEO)

2023-01-21

Big Brother Vip Kosova Banoret

Gjatë sfidës “Ngri-Shkri” si duket nuk e dëgjon mirë dhe nuk reagon kur fillon ajo.

Ganja së bashku me Julianën i thonë shpejtë të ‘ngrihet” dhe fillon sfidën me vonesë.

Source:
https://klankosova.tv/ngri-shkri-gresa-harron-qe-ka-filluar-sfida-big-brother-vip-kosova-video/