Pjesa e dytë e nominimeve – kush kë e nominoi sonte? (VIDEO)

2023-01-23

Big Brother Vip Kosova Banoret

Gjatë natës së sotme të spektaklit Prime së Big Brother VIP Kosova, banorët e kanë zhvilluar procedurën e nominimeve, ndërsa kanë dhënë dy emra nga kasti i konkurrentëve, bashkëngjitur me dy arsye.

Lista e pjesës së dytë të nominimeve ka vijuar si më poshtë.

Gresa ka nominuar Xhulin dhe Mbresën.

Blasta ka nominuar Gresën dhe Andin.

Stresi ka nominuar Xhulin dhe Andin.

Bruno ka nominuar Mbresën dhe Gresën.

Artani ka nominuar Gresën dhe Mbresën.

Himena ka nominuar Xhulin dhe Artën.

Arta ka nominuar Artanin dhe Xhulin.

Source:
https://klankosova.tv/pjesa-e-dyte-e-nominimeve-kush-ke-e-nominoi-sonte-video/