Qytetet e Shqipërisë temë diskutimi mes Stresit, Brunos e Vedatit (VIDEO)

2023-03-06

Big Brother Vip Kosova Banoret

Sot banorët e shtëpisë së Big Brother Vip Kosova, Stresi, Bruno dhe Vedati, kanë diskutuar rreth qyteteve të Shqipërisë.

Bruno ka treguar rreth qytetit të tij Vlorës, ku tha: “të gjithë njihen me njëri-tjetrin dhe kanë kundërshtarë në çdo lagje të Vlorës, është e çuditshme”.

Ndërkaq, Stresi ka përmendur tre qytetet e Shqipërisë me më së shumti probleme mes vete.

“Vlora, Elbasani dhe Shkodra janë tre qytetet që kanë më së shumti probleme mes veti”, ka thënë Stresi.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/qytetet-e-shqiperise-teme-diskutimi-mes-stresit-brunos-e-vedatit-video/