Sfida e energjisë, Vedati dhe Stresi me sukses bartin vazon nga një pikë te pika tjetër (VIDEO)

2023-03-07

Big Brother Vip Kosova Banoret

Banorët sot patën për të përfunduar sfidën e energjisë jashtë oborrit të Big Brother Vip Kosova.

Brenda shtëpisë më të madhe në vend, nysat kishin për t’u ndarë në grupe nga dy persona dhe patën për të bartur vazo nga pika A deri në pikën B.

Vazot kishin për t’u bartur me anë të shkopinjve nga druri në pikën B.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/sfida-e-energjise-vedati-dhe-stresi-me-sukses-bartin-vazon-nga-nje-pike-te-pika-tjeter-video/