Stafi profesionist i laboratorit “Avicena” përkujdeset për kontrollet mjekësore të ‘nysave’ në BBVK (VIDEO)

2023-03-10

Big Brother VIP Kosova

Laboratori i njohur “Avicena”, sot ka hyrë brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, derisa stafi profesionist i tij është përkujdesur për të gjithë banorët që gjendeshin brenda.

Që shëndeti i konkurrentëve të zbulohet shpejt dhe saktë, stafi i këtij laboratori ka realizuar kontrolle të ndryshme mjekësore si dhe analizat e përgjithshme të gjakut.

Por për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/stafi-profesionist-i-laboratorit-avicena-perkujdeset-per-kontrollet-mjekesore-te-nysave-ne-bbvk-video/