Stresi i tregon Vivien, Shotës e Vedatit porosinë që ia kishte dhënë Xhuli (VIDEO)

2023-03-14

Big Brother Vip Kosova Banoret

Gjatë pasdites së sotme, konkurrenti i Big Brother VIP Kosova, u ka treguar ish banorëve që kishin ardhur për vizitë fjalët që ia kishte thënë Xhuli.

Kësisoj, në një bisedë me Vedatin, Shotën dhe Vivienin, Stresi ka shpalosur porosinë e famshme të Xhulit – “Ti Artanin dhe Vedatin, ndërsa Mbresën e sistemoj unë”.

E për t’i dëgjuar reagimet e ish konkurrentëve, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/stresi-i-tregon-vivien-shotes-e-vedatit-porosine-qe-ia-kishte-dhene-xhuli-video/

Stresi i tregon Vivien, Shotës e Vedatit porosinë që ia kishte dhënë Xhuli (VIDEO)

2023-03-15

Big Brother Vip Kosova Banoret

Javë më parë, Getinjo ishte futur në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova, pas tërheqjes me vetdeshirë, veç se atë radhe, ai kishte hyrë në rolin e personazhit të animuar “Spiderman”.

Përgjatë qëndrimit në shtëpi e në rolin e “Spiderman”, Getinjo pati krijuar një mori situatash interesante me banorët e tjerë, të cilët nuk e dinin se kush fshihej pas atyre rrobave.

E në një prej gafave i përfshirë ishte Stresi. Por, se çfarë i kishte bërë Getinjo atij, këtë e kuptonu përmes videos në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/getinjo-i-tregon-stresit-se-cfare-i-kishte-bere-kur-ishte-shfaqur-ne-bbvk-si-spiderman-video/