Stresi-Julianës: Ty të mundi vetëm me mëhallën time (VIDEO)

2023-03-14

Big Brother Vip Kosova Banoret

Stresi ka folur se kë e sheh si konkurrentë më të fortë nga finalistët e Big Brother Vip Kosova.

Ai tha se mendon që Vedati është si konkurrenti më i fortë për t’u ballafaquar me të.

Ndërsa, në ato momente reagoi edhe Juliana duke i thënë se më herët i kishte thënë asaj që është si më e fortë.

Kurse, Stresi asaj ia ktheu: “Ty të mundi vetëm me mëhallën time”.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/stresi-julianes-ty-te-mundi-vetem-me-mehallen-time-video6/