Stresi: Me vullnetin e të madhit zot, do ta mbaj fjalën se s’do të pi cigare e as alkool (VIDEO)

2023-03-14

Big Brother VIP Kosova

Stresi, në Darkën e Finalistëve, u pyet në lidhje me premtimin e dhënë për mos konsumim të alkoolit e duhanit.

“A do ta mbash premtimin që nuk do të përdorësh më cigare dhe alkool edhe pasi të dalësh nga BBVK-ja?”, ishte pyetja për Stresin.

Reperi tha se ndihet krenar që e ka lënë duhanin e alkoolin dhe se s’do t’u kthehet edhe kur të dalë nga shtëpia e famshme.

“Me vullnetin e të madhit zot, do ta mbaj fjalën se s’do të pi cigare e as alkool”, u shpreh Stresi.

Source:
https://klankosova.tv/stresi-me-vullnetin-e-te-madhit-zot-do-ta-mbaj-fjalen-se-sdo-te-pi-cigare-e-as-alkool-video/