Stresi: Unë s’kam hy me luftu këtu, s’kam aleancë me askënd, kam hy vetëm e do të dalë vetëm (VIDEO)

2023-03-06

Big Brother VIP Kosova

Përplasja me Vedatin, e bëri Julianën që t’i kërkojë aleancë Stresit, por ky i fundit e refuzoi atë.

Stresi në Prime sonte tha se nuk ka hyrë për të luftuar në Big Brother VIP Kosova, e as të bëjë aleancë me askënd. Ai shtoi se në shtëpinë e famshme ka hyrë vetëm dhe do të dalë vetëm.

“Unë s’kam hy me luftu këtu, s’kam aleancë me askënd, kam hy vetëm e do të dalë vetëm”, është shprehur reperi.

Source:
https://klankosova.tv/stresi-une-skam-hy-me-luftu-ketu-skam-aleance-me-askend-kam-hy-vetem-e-do-te-dale-vetem-video/