Thuaje nga një kritikë për secilin prej banorëve të tjerë që i ke perballë? – Përgjigjen të nominuarit (VIDEO)

2023-01-20

Big Brother Vip Kosova Banoret

Banorët e nominuar të Big Brother VIP Kosova, po vazhdojnë të hanë darkën e shtruar nga “Vëllai i Madh”, e që për njërin nga ta është e fundit në këtë shtëpi, derisa pjesë e tavolinës pos ushqimeve e praninë së verërave, mungesë nuk shënuan as pyetjet pikante.

Kësisoj në pyetjen e dytë, të lexuar nga Stresi e që vlente për të dhe banorët e tjerë të nominuar, si: Fisi, Gresa, Andi, Arta dhe Mbresa, ata u pyetën – “Thuaje nga një kritikë për secilin prej banorëve të tjerë që i ke përballë?”.

Secili prej tyre ka dhënë nga një kritikë për banorët e ulur përballë, derisa përgjigjet e tyre mund t’i mësoni përmes videos në linkun e mëposhtëm.

Source:
https://klankosova.tv/thuaje-nga-nje-kritike-per-secilin-prej-banoreve-te-tjere-qe-i-ke-perballe-pergjigjen-te-nominuarit-video/