“Ule dorën, ule, mos ma luaj shmekerin!”, përplasen Vedati dhe Stresi në Prime (VIDEO)

2023-03-06

Big Brother VIP Kosova

Banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Vedati dhe Stresi janë përplasur gjatë natës së sotme Prime.

Stresi ndërhyri gjersa po fliste Artani, kjo gjë e pengoi Vedatin, i cili e paralajmëroi Stresin që të ketë kujdes.

“Kujdes, ule dorën, ule, mos ma luaj shmekerin!”, ka thënë Vedati.

Source:
https://klankosova.tv/ule-doren-ule-mos-ma-luaj-shmekerin-perplasen-vedati-dhe-stresi-ne-prime-video/