Vedati, Julianës: Nuk i kthehem temës së luftës, lufta është e shenjtë për të gjithë shqiptarët (VIDEO)

2023-03-05

Big Brother VIP Kosova

Juliana dhe Vedati sot e patën një darkë për të diskutuar me njëri-tjetrin dhe debatet që i kanë pasur brenda shtëpisë së Big Brother Vip Kosova.

Ajo i ka kërkuar falje Vedatit për fjalët që i ka thënë atij lidhur me luftën.

Pas kësaj, Vedati asaj i tha: “Nuk i kthehem temës së luftës, lufta është e shenjtë për të gjithë shqiptarët”.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë detaje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/vedati-julianes-nuk-i-kthehem-temes-se-luftes-lufta-eshte-e-shenjte-per-te-gjithe-shqiptaret-video/