Vedati: Nuk e kam ofenduar askënd këtu brenda (VIDEO)

2023-03-14

Big Brother VIP Kosova

Darka e finalistëve të Big Brother Vip Kosova filloi me shumë debate dhe diskutime mes konkurentëve.

Ata sonte do t’iu përgjigjen pyetje që u janë bërë nga publiku. Pyetja e parë për Vedatin ishte: “Përse ke vështirësi të pranosh kur thua diçka të keqe dhe i bën të tjerët të ndjehen keq?

Vedati u përgjigj se nuk deri tani nuk ka thënë asgjë të keqe dhe nuk i ka bërë të tjerët të ndjehen keq.

“Ato që i kam thënë, i kam thënë nëse më kanë ardhur si ndonjë sulm nga ndonjë debat, ose më është prekur ndoshta familja, apo integriteti im personal”.

“Në çdo mendim që këtu e kam dhënë këtu nuk e kam ofenduar askënd, as me familje, apo as edhe në gjëra personale”, ka thënë Vedati.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/vedati-nuk-e-kam-ofenduar-askend-ketu-brenda-video/