Vedati përplaset me Stresin: Nuk kam ardhur këtu më fëlliq shpirtin tim (VIDEO)

2023-03-06

Big Brother VIP Kosova

Në këtë Prime, Vedati dhe Stresi e kanë pasur një debat të ashpër me njëri-tjetrin.

Në një moment Vedati tha se nuk ka ardhur në shtëpinë e Big Brother Vip Kosova për të prishur shpirtin e tij.

“Nuk kam ardhur këtu që ta fëlliqë shpirtin tim, nuk po them se banorët e tjerë janë këtu të fëlliqur”, ka thënë Vedati.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/vedati-perplaset-me-stresin-nuk-kam-ardhur-ketu-me-felliq-shpirtin-tim-video/