Vedati: S’mund të bëhem francez, kur dal ose paguaj unë ose tjetri, secili për vete s’ka shanse (VIDEO)

2023-03-08

14077 E F5 F098 44 Ce A30 E 2 E C746037513.jpeg

Ekonomia e shqiptarëve ishte tema mbi të cilën diskutuan sonte dy konkurrentët e Big Brother VIP Kosova, Vedati dhe Bruno.

Duke folur për statuset sociale të shqiptarëve si dhe shtresat e popullsisë, Vedati ka thënë se tek ne ekzistojnë veç dy prej tyre, “të varfër ose të pasur”.

Tutje, ai ka shtuar se e vlerëson shumë një karakteristikë të shqiptarëve, që thotë ta ketë edhe vetë e që është – zemërgjerësia.

“Jemi popull shpirt social, mëremi me njëri-tjetrin ose vjen dikush prej diasporës nuk e lë me e futë dorën në gjep. S’mund të bëhem francez, unë kur dal me grua dhe me një shok e edhe ai është me grua, ose paguaj unë ose paguan ai”, ka thënë Vedati pos tjerash.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS.

Source:
https://klankosova.tv/vedati-smund-te-behem-francez-kur-dal-ose-paguaj-une-ose-tjetri-secili-per-vete-ska-shanse-video/