Vedati: Unë nuk e kam bërë asnjë ofendim në këtë shtëpi (VIDEO)

2023-03-06

Big Brother VIP Kosova

Banori i shtëpisë më të madhe të vendit Big Brother VIP Kosova, Vedat Bajrami, gjatë natës së sotme, ka këmbëngulur se asnjëherë nuk e ka ofenduar asnjërin nga banorët.

“Unë nuk e kam bërë asnjë ofendim në këtë shtëpi”, është shprehur Vedati.

Aktori këtë deklaratë e bëri pas akuzave të Julianës se ajo dhe Melisa janë ofenduar nga ai.

Source:
https://klankosova.tv/vedati-une-nuk-e-kam-bere-asnje-ofendim-ne-kete-shtepi-video/