Vedati zgjedhet i preferuari i publikut (VIDEO)

2023-03-03

Big Brother VIP Kosova

Sonte është hapur një televotim, për banorin e preferuar të publikut.

Publiku ka votuar dhe ka vendosur për të preferuarin e tyre.

Sipas votave të tyre, i preferuar i publikut është zgjedhur Vedati.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/vedati-zgjedhet-i-preferuari-i-publikut-video1/