Vivien, Mbresës: Për shkak të fansave ke qëndruar me Stresin? (VIDEO)

2023-01-21

Big Brother Vip Kosova Banoret

Dy banoret, Vivien dhe Mbresa kanë pasur disa diskutime sonte.

Diskutimi i tyre ka qenë në lidhje me Stresin, përcjell Klankosova.tv.

Vivi e ka pyetur atë se a ka qëndruar me Stresin për shkak të fansave, derisa Mbresa e ka kundërshtuar këtë gjë.

Source:
https://klankosova.tv/vivien-mbreses-per-shkak-te-fansave-ke-qendruar-me-stresin-video/