Xhuli – Atdheut: Mua më duhet një burrë shumë i fortë – Ai i thotë se është dashuruar (VIDEO)

2023-01-22

Big Brother Vip Kosova Banoret

Bisedat mes banorit të ri, Atdheut dhe Xhulin kanë vazhduar edhe sot.

Në bisedë e sipër, Xhuli i ka thënë Atdheut se asaj i duhet një burrë shumë i fortë, përcjell Klankosova.tv.

“Mua më duhet një burrë shumë i fortë”, është shprehur ajo.

Ndërkaq, Atdheu përmes këndimit ka thënë se është dashuruar.

“O sa jam dashuruar unë në këtë shtëpi”, është shprehur Atdheu.

Ndërkaq, Xhuli ia ka kthyer se po ‘ha me dy lugë’, përcjell Klankosova.tv.

“Aq shumë je dashuruar që hanë me dy lugë”, është shprehur Xhuli.

Source:
https://klankosova.tv/xhuli-atdheut-mua-me-duhet-nje-burre-shume-i-forte-ai-i-thote-se-eshte-dashuruar-video/