“Xhuli dëshiron t’iu nxeh ty e Melisën”, i thotë Stresi, Andit (VIDEO)

2023-03-02

Stresi 1.jpg

Andi i ka thënë Stresit se Juliana mendon se çdo gjë që flitet brenda shtëpisë së Big Brother Vip Kosova ka të bëjë me të.

“Erdhi sot tek unë dhe Melisa, derisa ishim duke biseduar, tha mos po flisni për mua”, ka thënë Andi.

Ndërsa, Stresi ia ktheu se Juliana dëshiron që Melisa dhe Andi të kenë debate me të: “Dëshiron t’iu nxeh”.

Source:
https://klankosova.tv/xhuli-deshiron-tiu-nxeh-ty-e-melisen-i-thote-stresi-andit-video/